Bemutatkozás
Kezdőlap   |   Bemutatkozás
Magunkról

Ars poetica - Ismerje meg építész irodánkat kicsit jobban!

Magunkról A vágyainkban létező épület megszületéséhez segítségre van szükség, egy olyan segítségre, amely inspirál és megérti ezen elképzeléseket, és saját tapasztalatival még hozzá is tud tenni. Mi bízunk abban, hogy ezek mi vagyunk!
Építész irodánkat - három építészmérnök részvételével - azért hoztuk létre, hogy minél több családnak, befektetőnek, vagy vállalatnak lehessünk a segítségére az elképzelt családi vagy társasház, üzletház megvalósításában. Mindez még 1999-ben történt. Jelenleg hat építész részvételével alkotunk, a szakmérnök kollégákkal együtt ez a szám 14-re emelkedik, így a tervezést teljes ügyintézéssel végezzük.
Az igények megismerése után - a SzeRaKo Kreatív Design © tervezési folyamat mentén - színes terveken mutatjuk be az ötleteinket, melyeket a vázlattervek készítése során pontosítunk, majd következik a teljes számítógépes tervfeldolgozás. Lefolytatjuk a bejelentési vagy engedélyezési eljárást is, és elkészítjük az épület kiviteli terveit. Igény szerint belsőépítészettel és külső látványtervekkel tesszük teljessé a munkát. Kivitelezési ajánlatunk elfogadásakor az épületet szerkezet- vagy kulcsrakészen felépítjük, melyre garanciát vállalunk. Azon építészeti munkáknál, melyekben generálkivitelezőként nem veszünk részt műszaki ellenőr kollégáink segítik Ügyfeleinket a hibamentes kivitelezés lebonyolításában.
A lakóházaink és középületeink földrajzi elhelyezkedése nagy változatosságot mutat. Mátrafüredtől a Balaton parti településeken át egészen Nagyatádig, az országban sok településen találkozhat munkáinkkal, természetesen Budapesten, illetve Pest megyében helyezkedik el a legtöbb. Építész referencia bázisunk 200-nál is több épületet tartalmaz, a legszebbek számos szakmai folyóiratban bemutatásra is kerültek.
Tudatosan törekszünk arra, hogy megőrizzük irodánk barátságos, családias hangulatát, melynek ügyfeleink a kellemes hangvételű konzultációk során részesei lehetnek. Kollégáink között tapasztalt és pályakezdő mérnök egyaránt található, így ötvözzük a fiatalos lendületet és a nagyobb tudáson alapuló megfontoltságot!
Várjuk jelentkezését, legyen a következő elégedett Ügyfelünk!