Kiállítások
Kezdőlap   |   Kiállítások
Nemzetközi Rendezvények

Építész irodánk és tervezési munkáink a Construma kiállításon

Cégünk 20 éve, 2000 ősze óta folyamatosan képviseli magát a Construma Nemzetközi Építőipari Szakkiállításon és képviselte a Budapesti Nemzetközi Vásáron - annak megszűnéséig - a Hungexpo területén. Várjuk akár egy kötetlen beszélgetésre, vagy forduljon hozzánk kérdésével! Keressen fel minket személyesen a következő kiállításunkon:
Construma 2019
37. Nemzetközi Építőipari Szakkiállítás
"A" pavilon 307/F stand
2019. április 03-07. szerda-vasárnap
Construma
Építész tervező-kivitelező vállalkozásként saját standunkon mutatjuk be elkészült, vagy éppen kivitelezés alatt álló referenciáinkat, megismertetjük leendő megrendelőinket az építészeti tervezés menetével. Az aktuálisan kivitelezett épületek árai alapján helytálló m2 áron meg tudjuk becsülni a megálmodott épület várható nagyságrendi bekerülési költségét. Lehetőség nyílik előzetes időpont foglalásra is, ebben az ún. tervezői bón nyújt segítséget, mellyel jelentős kedvezményt nyújtunk egy később megállapodás reményében.
Minden kiállítás jó alkalom a régi ügyfeleinkkel való találkozásra is, kötetlen beszélgetésekre. Meghallgatjuk az általunk tervezett és/vagy kivitelezett lakóházakban élők személyes tapasztalatait. Sőt, több olyan eset is előfordult, amikor olyan "majdnem" ügyfelünkkel beszélgettünk el, aki végül másik irodát választott helyettünk. Volt közöttük olyan, aki elmondása alapján jól döntött, de volt olyan is, aki a szemünkbe nézve azt mondta, hogy "Sajnáljuk, hogy végül nem magukat választottuk".
A vásár lehetőséget teremt az üzleti kapcsolatok bővítésére és új termékek, technológiák megismerésére is. Megbízható partnereink (XELLA Magyarország, Schiedel Kft.) termékei, prospektusai is megtalálhatók standunkon. A kiállítások jó alkalmat jelentenek a tervezési, építészeti munka előtt egy személyes beszélgetésre, és a kölcsönös bizalom kiépítésére, ami munkánk elengedhetetlen feltétele.

Találkozzunk minden áprilisban a Construmán!